Onze Se-n-Se opleidingen

Onze 5 opleidingen, de garantie naar jouw toekomst!

Administratie

Geen bedrijf kan zonder goede administratieve krachten. Zij zijn immers het hart van een onderneming, notaris- of advocatenkantoor, stadsbestuur enz… Als administratief bediende moet je op een gestructureerde manier kunnen omgaan met de papierstroom waar een bedrijf of kantoor mee te maken heeft. Dagelijks contact met de klanten maakt daar deel van uit.

Commercieel webverkeer

Web developer, een job met toekomst! Ben je geïnteresseerd in webdesign? Je wilt de geheimen van php, css3, html5, ... kennen? Wil je fantastische websites maken? Wil je een teamlid zijn van een hip webdesign bureau? Dan is de praktijkgerichte opleiding Commercieel webverkeer iets voor jou! De informaticawereld is dé branche waarin evoluties elkaar snel opvolgen. Binnen…

Vastgoed (immo)

De immobiliënwereld is een boeiende sector want iedereen koopt of huurt vroeg of laat een huis, appartement, villa, … Het is een branche die daarom erg leeft onder de bevolking en dus zijn immokantoren ook telkens op zoek naar degelijk opgeleid ondersteunend personeel.

Accountancy

KMO’s zijn en blijven de motor van de Vlaamse economie. Ze zijn dan ook continu op zoek naar ambitieuze medewerkers. Schrikt de financiële kant van een bedrijf je niet af? Droom je ervan tewerkgesteld te zijn in een accountancykantoor of in de boekhouding van een bedrijf?

Verkoop en distributie

Om winstgevend te zijn moet elk bedrijf zijn producten of diensten aan de man kunnen brengen. Als vertegenwoordiger of accountmanager sta je in voor de klanten van het bedrijf. Je gaat op zoek naar nieuwe klanten en onderhoudt de bestaande contacten. Je zorgt ervoor dat je de vraag van de klant zo goed mogelijk aanpakt.